Snabb leverans
5 stjärnor på Trustpilot
Prisgaranti
AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL

Progressiva dygnetrunt-/månadslinser för dig med presbyopi
Air Optix Aqua Multifocal från Alcon är dygnetrunt-/månadslinser utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Air Optix Aqua Multifocal korrigerar din presbyopi på ett enkelt sätt genom en speciell slipning på linsen. Air Optix Aqua gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd, och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Dygnetrunt-/månadslinser som ser till att dina ögon andas
Air Optix Aqua Multifocal låter dina ögon andas. På så sätt ser linserna till att du har en god ögonhälsa - hela dagen. Vanliga linser har en tendens att blockera syretillförseln till dina ögon, vilket kan leda till att dina ögon blir torra eller irriterade. Air Optix Aqua Multifocal är tillverkade i ett speciellt silikonmaterial som ser till att linserna leder upp till fem gånger mer syre till dina ögon än vad andra linser gör. Detta leder till ett behagligare linsanvändande, och mindre irriterade eller torra ögon. Air Optix Aqua Multifocal är även tack vare detta mjukare och bekvämare att använda, utan att kompromissa med synkvalitén.

En återfuktande känsla - hela dagen
För att se till att dina ögon håller sig återfuktade har Air Optix Aqua Multifocal även en Aqua Moisture System-teknik som håller linserna fuktiga. På så sätt håller sig dina ögon återfuktade hela dagen, för att ytterligare minimera eventuella problem med torrhet. Detta leder till ett hälsosammare utseende, men även en piggare känsla i ögonen. Air Optix Aqua Multifocal är en lins för dig som besväras av torra eller irriterade ögon, eller framförallt får det senare under dagen när du använder linser. Air Optix Aqua Multifocal kan användas antingen som månadslinser i 30 dagar, eller dygnetruntlinser i högst 6 dygn, tack vare sin höga syretillförsel till ögonen.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Extrastyrka Low (LO): Mindre än eller lika med +1.25
Medium (MED): +1.50 till +2.00
High (HI): +2.25 till +2.50
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 33%
Hanteringsfärgad Ja