Snabb leverans
5 stjärnor på Trustpilot
Prisgaranti
AIR OPTIX EX

AIR OPTIX EX
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX EX

Månadslinser som är enkla att använda
Air Optix Ex från Alcon är månadslinser för dig som vill ha linser som är lätta att använda. Air Optix Ex riktar sig även mot dig som kanske aldrig använt linser förut och vill ha en smidig start i ditt linsanvändande. Air Optix Ex är lätta att använda eftersom dem är tillverkade så att du lätt kan balansera linsen på dina fingrar, vilket underlättar isättningen av linserna. På så sätt får du en lins som kan användas utan krångel, men som inte kompromissar med kvalité eller bekvämlighet. Air Optix Ex åstadkommer detta eftersom linserna även är tillverkade i ett silikonhydrogelmaterial.

Linser som andas - för god ögonhälsa
Eftersom Air Optix Ex är gjorda av ett silikonhydrogelmaterial så andas linserna väldigt väl, vilket gör att du kan sova med linserna och att dem blir bekvämare att använda. Det ser även till att dina ögon får en bättre ögonhälsa, eftersom linser annars har en tendens att blockera en del av den syretillförseln som behövs till ögat för att det ska må bra. Air Optix Ex har dessutom Alcons unika SmartShield ®-teknologi som ser till att du får en jämnare linsyta, som även skyddar mot smuts och beläggningar på linsen. På så sätt får du en bättre syn hela dagen, samtidigt som dina ögon håller sig fräscha.

Air Optix Ex är tänkta att användas som dagslinser du tar ut ur ögonen varje kväll, rengör, och använder igen nästa morgon. 

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

 

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.4, 8.6
Diameter 13.8
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 24%
Hanteringsfärgad Ja