Snabb leverans
5 stjärnor på Trustpilot
Prisgaranti
AIR OPTIX for ASTIGMATISM

AIR OPTIX for ASTIGMATISM
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX for ASTIGMATISM

Bekväma dygnetrynt-/månadslinser för dig med astigmatism
Air Optix for Astigmatism från Alcon är dygnetrunt-/månadslinser som korrigerar problem med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Air Optix for Astigmatism har en teknik som ser till att linserna håller sig stabila hela tiden du använder dem, för att du inte ska få de rubbningar i synen man kan få när man lider av astigmatism. Air Optix for Astigmatism innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Dygnetrunt-/månadslinser som ser till att dina ögon andas
Air Optix for Astigmatism låter dina ögon andas. På så sätt ser linserna till att du har en god ögonhälsa - hela dagen. Vanliga linser har en tendens att blockera syretillförseln till dina ögon, vilket kan leda till att dina ögon blir torra eller irriterade. Air Optix for Astigmatism är tillverkade i ett speciellt silikonmaterial som ser till att linserna leder upp till fem gånger mer syre till dina ögon än vad andra linser gör. Detta leder till ett behagligare linsanvändande, och mindre irriterade eller torra ögon. Air Optix for Astigmatism är även tack vare detta mjukare och bekvämare att använda, utan att kompromissa med synkvalitén.

En återfuktande känsla - hela dagen
För att se till att dina ögon håller sig återfuktade har Air Optix for Astigmatism även en Aqua Moisture System-teknik som håller linserna fuktiga. På så sätt håller sig dina ögon återfuktade hela dagen, för att ytterligare minimera eventuella problem med torrhet. Detta leder till ett hälsosammare utseende, men även en piggare känsla i ögonen. Air Optix for Astigmatism är därför en lins för dig som lider av torra eller irriterade ögon, eller framförallt får det senare under dagen när du använder linser. Air Optix for Astigmatism kan användas antingen som månadslinser i 30 dagar, eller dygnetruntlinser i högst 6 dygn, tack vare sin höga syretillförsel till ögonen.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.5
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 33%
Hanteringsfärgad Ja