Snabb leverans
5 stjärnor på Trustpilot
Prisgaranti
Frequency xcel toric

Frequency xcel toric
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Frequency xcel toric

Månadslinser för dig med astigmatism
Frequency xcel toric från Coopervision är månadslinser utvecklade för dig med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Frequency xcel toric har en optimalt inställd linsgeometri som håller linserna stabila. Denna teknik kallas för UltraSync® Technology, som gör att linserna får en minimal rotation i ögat. Detta korrigerar astigmatism på ett enkelt och smidigt sätt. Frequency xcel toric innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Enkla att använda
Frequency xcel toric är även i en ljusblå färg som gör att man enkelt kan upptäcka linserna för enklare användning av dem. Frequency xcel toric har även ett brett omfång på styrkor, som gör att även personer som har en omfattande version av astigmatism kan använda linserna. 

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna. 

 

Tillverkare CooperVision
Varumärke Frequency
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -8.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.4
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Methafilcon B
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja