Snabb leverans
5 stjärnor på Trustpilot
Prisgaranti
PureVision Toric for Astigmatism

PureVision Toric for Astigmatism
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
PureVision Toric for Astigmatism

Dygnetruntlinser för dig med astigmatism
PureVision toric for Astigmatism från Bausch & Lomb är dygnetruntlinser för dig med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt både när man ser på nära och långt håll. PureVision toric for Astigmatism korrigerar detta på ett enkelt och smidigt sätt. PureVision toric for Astigmatism innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Bekväma med klar syn - dygnet runt
PureVision toric for Astigmatism ger dig en klarare syn, samtidigt som de kan användas dygnet runt, i upp till 30 dagar. PureVision toric for Astigmatism består av ett material som heter AerGel. AerGel är ett silikonbaserat material som ser till att det kommer syre till ditt öga och ser till att protein- och lipidavlagningar minskar på linsen. PureVision toric for Astigmatism är även rundade i kanterna, vilket gör att de blir behagligare att använda och känns naturligare på ögat. PureVision toric for Astigmatism har även en speciell optik som ser till att du undviker sfärisk abberation, och att din syn får en klarare skärpa.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke PureVision
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser, Dygnetruntlinser
Styrkeomfång -9.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.0
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Balafilcon A (Silikon hydrogel)
Vätskehalt 36%
Hanteringsfärgad Ja