Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal

1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal
Johnson & Johnson

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal

Återfuktande endagslinser för dig med presbyopi
1-day Acuvue Moist multifocal från Johnson & Johnson är endagslinser för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. 1-day Acuvue Moist multifocal har en unik optisk design som ser till att du får en korrekt syn på alla avstånd. 1-day Acuvue Moist multifocal gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon.

Extra återfuktande - för dig med torra eller känsliga ögon
1-day Acuvue Moist multifocal är utvecklade för dig som besväras av torra och/eller känsliga ögon som behöver extra återfuktning. 1-day Acuvue Moist multifocal har med en unik Lacreon™-teknologi en avancerad återfuktande effekt för dina ögon. Tekniken fungerar som en skyddande kudde av fukt mot dina ögon som varar hela dagen. 1-day Acuvue Moist multifocal är också tillverkade i ett material som heter etafilcon A, som ser till att linsen passar dina ögon på ett bekvämt sätt och samtidigt håller sig på plats. 1-day Acuvue Moist multifocal blir därför optimala för dig som har känsliga, torra ögon eller besväras av allergier som föredrar att byta till en ny lins varje dag för optimal ögonhälsa.

Skyddande och bekväma
1-day Acuvue Moist multifocal är med dessa funktioner bekväma linser som sitter stabilt i dina ögon. Den återfuktande effekten i kombination med dess materialval gör att linserna är extra bekväma för dina ögon, där det knappt känns dom du har på dig dem. Som vanligt i Acuvue-serien så är 1-day Acuvue Moist multifocal dessutom skyddande mot skadlig UV-strålning från solen, med en klass 2 UV-blockering. Ifall du är ute efter återfuktande linser som samtidigt skyddar dina ögon så är 1-day Acuvue Moist multifocal perfekta för dig.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

 

Tillverkare Johnson & Johnson
Varumärke Acuvue
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -9.00 till +6.00
Baskurva 8.4
Diameter 14.3
Extrastyrka Low (LOW): +0.75 till +1.25
Medium (MID): +1.50 till +1.75
High (HGH): +2.00 till +2.50
Material Etafilcon A
Vätskehalt 58%
UV-skydd Klass 2: 86% UVA och 99% UVB
Hanteringsfärgad Ja
In- och utmärkning Nej