Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
ACUVUE OASYS

ACUVUE OASYS
Johnson & Johnson

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
ACUVUE OASYS

Veckolinser som håller ögonen pigga och hälsosamma - hela dagen
Acuvue Oasys från Johnson & Johnson är veckolinser som håller ögonen återfuktade och pigga - hela dagen. Acuvue Oasys har en unik Hydraclear™ Plus-teknologi som stabiliserar ögonens tårfilm. På så sätt håller sig ögonen pigga och alerta och undviker att bli torra, oavsett om du arbetar mycket framför dator eller i torra miljöer. Acuvue Oasys är designade för att hålla ögonen pigga och återfuktade när du gör krävande aktiviteter. Om du är en person som sitter mycket framför datorer, är i luftkonditionerade eller varma miljöer, eller har många olika aktiviteter varje dag, så är dessa linser för dig. När du använder Acuvue Oasys känns det knappt som att du använder ett par linser överhuvudtaget.

Bekväma och skyddande
Acuvue Oasys har den högsta möjliga UV-blockeringen som kan finnas i veckolinser.  UV-blockering innebär att linserna skyddar från skadlig UV-strålning från solen. På så sätt håller Acuvue Oasys både ögonen pigga genom att se till att dem inte blir torra och irriterade - samtidigt som de skyddas mot farlig strålning. Acuvue Oasys är perfekt för dig som föredrar att ha högsta möjliga komfort och skydd, och föredrar att byta ut dina linser ett par gånger i månaden istället för varje dag.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Johnson & Johnson
Varumärke Acuvue
Produkttyp 1-2 veckorslinser
Styrkeomfång -12.00 till +8.00
Baskurva 8.4, 8.80
Diameter 14.0
Material Senofilcon A
Vätskehalt 38%
UV-skydd Klass 1: 96.1% UVA och 99.9% UVB
Hanteringsfärgad Ja
In- och utmärkning Ja, 1-2-3