Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
AIR OPTIX AQUA

AIR OPTIX AQUA
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX AQUA

Dygnetrunt-/månadslinser som ser till att dina ögon andas
Air Optix Aqua från Alcon är dygnetrunt-/månadslinser som låter dina ögon andas. På så sätt ser linserna till att du har en god ögonhälsa - hela dagen. Vanliga linser har en tendens att blockera syretillförseln till dina ögon, vilket kan leda till att dina ögon blir torra eller irriterade. Air Optix Aqua är tillverkade i ett speciellt silikonmaterial som ser till att linserna leder upp till fem gånger mer syre till dina ögon än vad andra linser gör. Detta leder till ett behagligare linsanvändande, och mindre irriterade eller torra ögon. Air Optix Aqua är även tack vare detta mjukare och bekvämare att använda, utan att kompromissa med synkvalitén.

En återfuktande känsla - hela dagen
För att se till att dina ögon håller sig återfuktade har Air Optix Aqua även en Aqua Moisture System-teknik som håller linserna fuktiga. På så sätt håller sig dina ögon återfuktade hela dagen, för att ytterligare minimera eventuella problem med torrhet. Detta leder till ett hälsosammare utseende, men även en piggare känsla i ögonen. Air Optix Aqua är en lins för dig som lider av torra eller irriterade ögon, eller framförallt får det senare under dagen när du använder linser. Air Optix Aqua kan användas antingen som månadslinser i 30 dagar, eller dygnetruntlinser i högst 6 dygn, tack vare sin höga syretillförsel till ögonen.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 33%
Hanteringsfärgad Ja