Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
AIR OPTIX COLORS

AIR OPTIX COLORS
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX COLORS

Färgade månadslinser som håller sig bekväma
Air Optix Colors från Alcon är bekväma månadslinser som låter dig experimentera med din ögonfärg. Air Optix Colors har en färgteknik som ser till att förändra din ögonfärg på ett naturligt sätt och går att använda både om du har ljusa och mörka ögon. Eftersom linserna färgar dina ögon på ett naturligt sätt kvarstår även dina ögons naturliga unika utseende under linsen. Den ögonfärg som linserna leder till kan därför inte garanteras på grund av ögonens naturliga färgskiftningar som varierar från individ till individ.

Återfuktande linser som låter dina ögon andas 
Air Optix Colors är som andra linser i Air Optix serien bra på att återfukta dina ögon samt släppa igenom syre till ögonen, för ett så naturligt och behagligt linsanvändande som möjlig. Air Optix Colors ser med sitt silikonbaserade material till att linserna leder upp till fem gånger mer syre till dina ögon än vad andra linser gör. Detta leder till ett behagligare linsanvändare, och mindre irriterade eller torra ögon. Materialet som Air Optix Colors är gjorda av ser även till att linserna blir mjukare och bekvämare att använda. För att se till att dina ögon håller sig återfuktade har Air Optix Colors även en Aqua Moisture System-teknik som håller linserna fuktiga, och att dina ögon håller sig återfuktade hela dagen. Den höga syretillförseln och den återfuktande känslan, kombinerat med den bekvämligheten linserna ger, innebär därför att detta är en lins för dig som inte vill kompromissa med något.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser, Färgade linser
Styrkeomfång -8.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 33%