Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
AIR OPTIX plus HydraGlyde

AIR OPTIX plus HydraGlyde
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
AIR OPTIX plus HydraGlyde

Dygnetrunt-/månadslinser som återfuktar ögonen och låter dem andas
Air Optix Plus Hydraglyde från Alcon är återfuktande dygnetrunt-/månadslinser som låter ögonen andas. Air Optix Plus Hydraglyde är en uppdaterad och vidareutvecklad version av Air Optix Aqua som ger ännu mer effekt. Linserna släpper igenom upp till fem gånger mer syre till dina ögon än andra jämförbara linser. På så sätt får du en bättre ögonhälsa, samtidigt som ögonen ser piggare ut. Air Optix Plus Hydraglyde har även en Moisture Matrix-teknik som ser till att linsen håller sig fuktig under hela dagen. På så sätt blir inte dina ögon torra av att använda linserna, vilket annars kan vara ett vanligt problem. Tack vare att Air Optix Plus Hydraglyde andas väl samt är återfuktande så sätter dem fokus på god ögonhälsa - utan att kompromissa.

Håller dina ögon hälsosamma
Air Optix Plus Hydraglyde har även en unik SmartShield-teknologi som både skyddar linserna mot smuts men även andra typer av skador som kan ske mot linserna. På så sätt undviker du att få beläggningar som kan leda till smuts i ögonen, vilket skyddar dina ögon och leder till god ögonhälsa.  Air Optix Plus Hydraglyde är därför den perfekta linsen för dig som vill sätta allt fokus på ett hälsosamt bärande av linser, men kunna använda samma linser en längre period. Air Optix Plus Hydraglyde kan användas antingen som månadslinser som du tar av dig varje kväll och rengör, eller dygnetruntlinser som kan användas i upp till 6 dagar. Att linserna delvis kan användas som dygneruntlinser beror på deras höga syretillförsel till ögonen.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Air Optix
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -12.00 till +8.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Material Lotrafilcon B
Vätskehalt 33%
Hanteringsfärgad Ja