Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Avaira Vitality

Avaira Vitality
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Avaira Vitality

Månadslinser som är gjorda för att hålla ögonen friskare
Avaira Vitality från Coopervision är månadslinser speciellt utformade för att hålla ögonen hälsosamma. Med en unik Aquaform®-teknologi, speciellt framtagen av Coopervision, släpper Avaira Vitality igenom extra mycket syre till dina ögon för att se till att dem håller sig friska. Avaira Vitality har dessutom ett inbyggt UV-skydd som hjälper till att skydda dina ögon mot farlig UV-strålning. Detta leder till att dina ögon håller sig friska och hälsosamma - samtidigt som du kan njuta av friheten som linser ger. 

Naturligt återfuktande och bekväma
Avaira Vitality och dess Aquaform®-teknologi håller även ögonen återfuktade. Aquaform®-teknologin gör detta genom att se till att ögonen får mer naturlig fukt och genom att hålla linserna fuktiga under hela dagen de används. Avaira Vitality åstadkommer detta då linserna är tillverkade av ett silikonhydrogelmaterial som ser till att extra mycket vätska stannar kvar i linserna, även efter långvarig användning. Materialet gör även linserna mjuka och bekväma för dina ögon, och de blir enkla att använda. 

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Avaira
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -12.00 till +8.00
Baskurva 8.4
Diameter 14.2
Material fanfilcon A
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja