Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Avaira Vitality toric

Avaira Vitality toric
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Avaira Vitality toric

Skyddande och bekväma månadslinser för dig med astigmatism
Avaira Vitality Toric från Coopervision är månadslinser som korrigerar problem med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt eller ser förvrängt, både på nära och långt håll. Avaira Vitality Toric har en optimalt inställd linsgeometri som håller linserna stabila. Detta korrigerar astigmatism på ett enkelt och smidigt sätt. Avaira Vitality Toric innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Håller ögonen friskare
Avaira Vitality Toric ser till att hålla dina ögon friska. Med en unik Aquaform®-teknologi, speciellt framtagen av Coopervision, släpper Avaira Vitality Toric igenom extra mycket syre till dina ögon för att se till att dem håller sig friska. Avaira Vitality Toric har dessutom ett inbyggt UV-skydd som hjälper till att skydda dina ögon mot farlig UV-strålning. Dessa faktorer innebär att dina ögon håller sig friskare längre - samtidigt som du kan njuta av friheten som linser ger. 

Naturligt återfuktande och bekväma
Eftersom Avaira Vitality Toric har Coopervisions unika Aquaform®-teknologi innebär det även att linserna är naturligt återfuktande mot dina ögon. Med denna teknologi så får ögonen mer naturlig fukt till ögonen, samtidigt som även linsen håller sig naturligt fuktig. Avaira Vitality Toric klarar av detta eftersom linserna är tillverkade i ett silikonhydrogelmaterial som ser till att vätska stannar kvar i linsen, även efter långvarig användning. Materialet innebär även att linserna är mjuka och bekväma för dina ögon och enkla att använda.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Avaira
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.5
Diameter 14.5
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material fanfilcon A
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja