Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Biomedics 1 day Extra toric

Biomedics 1 day Extra toric
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Biomedics 1 day Extra toric

Bekväma endagslinser för dig med astigmatism
Biomedics 1 day Extra toric från Coopervision är endagslinser som korrigerar problem med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Biomedics 1 day Extra toric har en optimalt inställd linsgeometri som håller linserna stabila. Detta korrigerar astigmatism på ett enkelt och smidigt sätt. Biomedics 1 day Extra toric innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Håller sig sköna hela dagen
Biomedics 1 day Extra toric sätter fokus på bekvämlighet. Biomedics 1 day Extra toric är tillverkade med en design som är uttänkt för optimal komfort. Linserna är designade för att hålla sig bekväma hela dagen - samtidigt som de är enkla att ta av sig när dagen är slut. Biomedics 1 day Extra toric är samma lins som tidigare hette Biomedics 1-Day, men med en uppgraderad design som är mer återfuktande och bekvämare än sin föregångare.

Återfuktande, enkla och hälsosamma
Biomedics 1 day Extra toric är tillverkade i ett hydrogelmaterial som består av 55% fukt. Tack vare detta är linserna återfuktande för dina ögon och samtidigt enkla att ta ur och sätta i ögonen. Biomedics 1 day Extra toric är dessutom med sitt material extra bekväma, samtidigt som den rundade designen gör att linserna inte känns lika mycket i ögonen. Biomedics 1 day Extra toric håller sig därför bekväma hela dagen, från att du kliver upp tills att du går och lägger dig. Linserna är dessutom praktiska då de är endagslinser, vilket gör att du inte behöver lägga ner lika mycket tid på att behandla linserna korrekt för att de ska hålla så länge som möjligt.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Biomedics
Produkttyp Endagslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -10.00 till +0.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.5
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75 (endast i 90° och 180°)
Axel 20°, 90°, 160°, 180°
Material Ocufilcon D
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja