Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Biomedics 55 evolution

Biomedics 55 evolution
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Biomedics 55 evolution

Pålitliga asfäriska månadslinser för skarpare syn
Biomedics 55 evolution från Coopervision är månadslinser med en så kallad asfärisk lins. En asfärisk lins jämnar ut en eventuell ojämn hornhinna. Med den asfäriska designen som Biomedics 55 har kan linserna se till att du får en skarpare och klarare syn, levererat i ett par linser som håller hela månaden. Har du därför en sfärisk abberation så kan Biomedics 55 evolution ge dig en bättre och klarare syn, speciellt i miljöer med sämre ljus där dina ögon annars får arbeta hårdare. 

Bekväma, skyddande och enkla
Biomedics 55 evolution har utöver detta även ett inbyggt UV-filter som skyddar mot den skadliga UV-strålningen från solen. UV-skyddet som finns är ett så kallat UV-skydd i klass II. Detta innebär att Biomedics 55 evolution kan blockera minst 70% av UVA-strålning och 95% av UVB-strålning. Biomedics 55 evolution är dessutom enkla att sätta i ögat och ta ut för att rengöra, vilket bör göras varje kväll efter användning innan de används igen dagen efter.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Biomedics
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -10.00 till +8.00
Baskurva 8.6 och 8.9 (minus), 8.8 (plus)
Diameter 14.2
Material Ocufilcon D
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja