Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Biomedics toric

Biomedics toric
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Biomedics toric

Enkla och bekväma månadslinser för dig med astigmatism
Biomedics toric från Coopervision är månadslinser som korrigerar problem med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Biomedics toric har en optimalt inställd linsgeometri som håller linserna stabila. Detta korrigerar astigmatism på ett enkelt och smidigt sätt. Biomedics toric innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Bekväma, enkla och skyddande
Biomedics toric är dessutom bekväma att använda och är tillverkade i ett material som naturligt släpper in syre till dina ögon för ökad komfort för ögonen. Linserna är dessutom slipade i kanterna för att ge ännu mer komfort. Biomedics toric har dessutom ett UV-skydd som skyddar dina ögon mot farlig UV-strålning från solen. Kort och gott så är Biomedics toric ett par månadslinser perfekta för dig som har astigmatism, men vill ha all den bekvämlighet som månadslinser innebär. 

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Biomedics
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -9.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.5
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Ocufilcon D
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgad Ja