Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Biotrue ONEday for Presbyopia

Endagslinser för dig med presbyopi - för bra syn på alla avstånd
Biotrue ONEday for presbyopia från Bausch & Lomb är endagslinser för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Biotrue ONEday for presbyopia gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd. Biotrue ONEday for presbyopia åstadkommer detta genom en 3-Zone Progressive Design™, en teknik som ser till att du får bra syn oavsett vart du kollar. Biotrue ONEday for presbyopia gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Håller sig bekväma och dina ögon återfuktade hela dagen
Biotrue ONEday for Presbyopia har inspirerats av ögats naturliga biologi. Linserna innehåller hela 78% vatten, precis som hornhinnan själv gör. Biotrue ONEday for Presbyopia har ett unikt HyperGel-material som ser till att linsen håller sig fuktig från första användning och har sedan kvar upp till 98% av dess ursprungliga fuktighet efter 16 timmar. Detta ser till att linserna håller sig både bekväma, men också att din sin blir skarp hela dagen. Biotrue ONEday for Presbyopia ser dessutom till att föra vidare den syrenivå genom linserna som behövs för att dina ögon ska må bra. Linserna är därför optimala för dig som besväras av torra eller har känsliga ögon. Med Biotrue ONEday for Presbyopia så känns det knappt som att du använder några linser överhuvudtaget.

En skarp syn som skyddar dina ögon
Biotrue ONEday for Presbyopia har en High Definition Optics-teknologi som ser till att din syn blir extra skarp. Tekniken ser dessutom till att undvika att du ska bli bländad eller se suddigt med linserna, och är speciellt effektfull i dåligt belysta miljöer. Biotrue ONEday for Presbyopia har ett inbyggt UV-skydd, som skyddar dina ögon mot den farliga UV-strålningen från solen. Med dessa funktioner så är helt enkelt Biotrue ONEday for Presbyopia en lins som skyddar dina ögon och håller dem hälsosamma i det långa loppet - utan att kompromissa med synkvalitén.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke Biotrue
Produkttyp Endagslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -9.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Extrastyrka Low: +0.75 till +1.50
High: +1.75 till +2.50
Material Nesofilcon A
Vätskehalt 78%
Hanteringsfärgad Ja
In- och utmärkning Ja