Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal

DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal

Progressiva endagslinser för dig som vill ha det bästa
Dailies AquaComfort Plus Multifocal från Alcon är progressiva endagslinser som är utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Dailies AquaComfort Plus multifocal gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd. Linserna gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd, och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Håller ögonen återfuktade - hela dagen
Dailies AquaComfort Plus multifocal håller dina ögon återfuktade - hela dagen. Dailies AquaComfort Plus multifocal åstadkommer detta då linserna har ett återfuktade ämne i sig. När du har på dig linserna och blinkar med ögonen så släpps en del av detta återfuktande ämne ut, vilket smörjer och återfuktar ögonen på ett enkelt sätt. Dailies AquaComfort Plus multifocal ser på så sätt till att dina ögon håller sig återfuktade, pigga och hälsosamma. Dailies AquaComfort Plus multifocal är därför bra för dig med torra ögon, eller som jobbar i miljöer som kan leda till torra ögon.

Bekväma, enkla och tåliga
Dailies AquaComfort Plus multifocal är tillverkade av Nelfilicon A. Materialet ser till att linserna alltid känns bekväma och mjuka när du använder dem eller ska sätta in dem i ögonen. Dailies AquaComfort Plus multifocal har även tunna kanter för att de ska vara lätta att använda. Materialet och de tunna kanterna arbetar tillsammans mot att proteinbeläggningar bildas på dina linser, för ett bekvämare linsbärande. Dailies AquaComfort Plus multifocal är därför en lins för dig som lever ett aktivt liv, eller som vill ha ett par enkla, bekväma linser som håller dina ögon hälsosamma.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer kring hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Dailies
Produkttyp Endagslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.0
Extrastyrka Low (LO): Mindre än eller lika med +1.25
Medium (MED): +1.50 till +2.00
High (HI): +2.25 till +2.50
Material Nelfilicon A
Vätskehalt 69%
Hanteringsfärgad Ja