Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
DAILIES AquaComfort PLUS Toric

DAILIES AquaComfort PLUS Toric
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
DAILIES AquaComfort PLUS Toric

Endagslinser för dig med astigmatism som kräver det bästa
Dailies AquaComfort Plus toric från Alcon är endagslinser som korrigerar problem med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Dailies AquaComfort Plus toric ser till att linserna håller sig stabila hela tiden du använder dem, för att du inte ska få de rubbningar man kan få i synen när man lider av astigmatism. Med Dailies AquaComfort Plus toric slipper du därför använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Håller ögonen återfuktade - hela dagen
Dailies AquaComfort Plus toric håller dina ögon återfuktade - hela dagen. Dailies AquaComfort Plus toric åstadkommer detta då linserna har ett återfuktande ämne i sig. När du har på dig linserna och blinkar med ögonen så släpps en del av detta återfuktande ämne ut, vilket smörjer och återfuktar ögonen på ett enkelt sätt. Dailies AquaComfort Plus toric ser på så sätt till att dina ögon håller sig återfuktade, pigga och hälsosamma. Dailies AquaComfort Plus toric är därför bra för dig med torra ögon, eller som jobbar i miljöer som kan leda till torra ögon.

Bekväma, enkla och tåliga
Dailies AquaComfort Plus toric är tillverkade av Nelfilicon A. Materialet ser till att linserna alltid känns bekväma och mjuka när du använder dem eller ska sätta in dem i ögonen. Dailies AquaComfort Plus toric har även tunna kanter för att de ska vara lätta att använda. Materialet och de tunna kanterna arbetar tillsammans mot att proteinbeläggningar bildas på dina linser, för ett bekvämare linsbärande. Dailies AquaComfort Plus toric är därför en lins för dig som lever ett aktivt liv, eller som vill ha ett par enkla, bekväma linser som håller dina ögon hälsosamma.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer kring hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Alcon
Varumärke Dailies
Produkttyp Endagslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -8.00 till +4.00
Baskurva 8.8
Diameter 14.4
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75
Axel 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Material Nelfilicon A
Vätskehalt 69%
Hanteringsfärgad Ja