Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
DAILIES TOTAL 1 Multifocal

DAILIES TOTAL 1 Multifocal
Alcon

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
DAILIES TOTAL 1 Multifocal

Progressiva endagslinser för dig med presbyopi
Dailies Total 1 multifocal från Alcon är progressiva endagslinser utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Dailies Total 1 multifocal gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd. Dailies Total 1 multifocal gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd, och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Endagslinser som låter ögonen andas - för deras hälsas skull
Dailies Total 1 multifocal tänker på dina ögons hälsa. Dailies Total 1 är tillverkade i ett silikonhydrogel-material som gör att linserna andas väl och ser till dina ögon får tillräckligt med syre. Dailies Total 1 multifocal är den lins med högst genomsläpp av syre av alla linser på marknaden. På så sätt håller sig dina ögon hälsosamma i det långa loppet, och tar inte skada av att du använder linser. Detta leder till att dina ögon ser hälsosammare ut och att linserna är bekvämare att bära.

Bekväm design och en återfuktande känsla 
Dailies Total 1 multifocal är med sin design extra bekväm jämfört med andra typer av linser. Designen och materialvalet förstärker tillsammans känslan av bekvämlighet. Dailies Total 1 multifocal har även en hög vattenhalt som förstärker dessa effekter, och som ser till att linserna håller sig återfuktade vid användning. På så sätt blir dina ögon inte lika ansträngda av att bära linser som de annars kan bli. Dailies Total 1 multifocal är en lins för dig med torra ögon eller känsliga ögon, eller som vill undvika att få det.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer kring hur du ska använda samt hantera linserna.

 

Tillverkare Alcon
Varumärke Dailies
Produkttyp Endagslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.5
Diameter 14.1
Extrastyrka Low (LO): Mindre än eller lika med +1.25
Medium (MED): +1.50 till +2.00
High (HI): +2.25 till +2.50
Material Delefilcon A
Vätskehalt 33%
Hanteringsfärgad Ja