Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Oxyal Triple Action Spray

Oxyal Triple Action Spray
Bausch & Lomb

Välj storlek

Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Oxyal Triple Action Spray

Oxyal Triple Action Spray


Oxyal Triple Action spray är en smörjande ögonspray som tillför både lipider (triglycerider) och fukt (natriumhyaluronat och karbomer). Produkten stärker tårfilmens alla tre lager och har en mjukgörande effekt på ögats yta. Den är utformad att stanna kvar på ögats yta för direkt och långvarig lindning.

Ett symptom på torra ögon kan vara att ögonen rinner. Detta kan bero på en brist av lipider i tårfilmens yttersta lager. Studier visar att 86% med torra ögon har en brist på lipider i tårfilmen*. Oxyal Triple Action Spray tillsätter både fukt och lipider vilket gör att fukten bevaras i ögat.

Snabb och enkel applicering med sprayflaska

Sprayflaskan ger en snabb och enkel applicering. Kan användas både på öppna och slutna ögon. Oxyal Triple Action Spray ger även en uppfriskande känsla på huden runt ögonen och ger en snabb lindring vid flagnande hud, irritation på ögonlocken eller ögonallergier.

Oxyal Triple Action Spray passar alla som lider av olika symtom på torra ögon så som trötta, stressade, grusiga, brännande, rinnande ögon och/eller lider av torr hud runt ögonen. Sprayen passar de som upplever det svårt med ögondroppar och/eller vill ha en snabb och enkel applicering. Öppnad flaska är hållbar i 6 månader. Använd före utgångsdatum. Vid kontaktlinsanvändning, ta ur kontaktlinserna, applicera produkten och vänta ca 15 minuter innan linserna sätts i.

Vill du veta mer om hur du använder Oxyal Triple Action?  Här finns en instruktionsfilm.

Tillverkare Bausch & Lomb
Produkttyp Ögonspray
Hållbarhet 2 år