Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Proclear 1 day multifocal

Progressiva endagslinser med fokus på att återfukta dina ögon
Proclear 1 day multifocal från Coopervision är endagslinser som är utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Proclear 1 day multifocal gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd och sedan surfa med mobilen utan några problem. 

Motverkande mot torra ögon
Proclear 1 day multifocal ser genom en unik teknologi till att ögonen bibehåller sin naturliga fuktnivå. Linserna gör detta med sin PC Technology™ som ser till att linserna bygger till sig den naturliga fukt som finns i dina ögon. Tekniken ser till att dina ögon blir mindre torra och minskar därav behovet av ögondroppar. Proclear 1 day multifocals effekt håller hela dagen och ser till att dina ögon känns naturliga och friska.

Bekväma - hela dagen
Proclear 1 day multifocal bibehåller både den naturliga fukten i dina ögon, samtidigt som den ser till att luft och syre kommer in till dina ögon. Detta gör att dina ögon både känns och ser friskare ut. Proclear 1 day multifocal är därför optimala för dig som arbetar i miljöer som kan leda till extra torra ögon - exempelvis på kontor. Linserna är med sin unika teknologi och design optimala för dig som vanligtvis får torra ögon av andra linser. Proclear 1 day multifocal är därför endagslinser som är otroligt behagliga att bära.

Vi rekommenderar att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Proclear
Produkttyp Endagslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.7
Diameter 14.2
Extrastyrka Upp till +2.50 för alla
Material Omafilcon A
Vätskehalt 60%
Hanteringsfärgad Ja