Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Proclear

Proclear
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Proclear

Månadslinser som gör att ögonen håller sig naturligt återfuktade
Proclear från Coopervision är månadslinser designade för att hålla dina ögon återfuktade. Proclear har en lins speciellt utformad för att se till att dina ögon inte blir torra utan bevarar fukten i dina ögon. Proclear toric bygger med Coopervisions PC Technology™ till sig den naturliga fukt som finns i dina ögon. Fukten kan bevaras upp till 96% - hela dagen. Proclear gör att dina ögon blir mindre torra och du slipper därav de bieffekter som orsakas av torra ögon. Med återfuktade ögon minskar du även behovet av återfuktande droppar.

Bekväma och sköna - en hel månad
Proclear är med sina återfuktande egenskaper bekväma och sköna, i upp till en hel månad. Proclear är den enda lins som blivit godkänd av amerikanska FDA med påståendet att linserna ger ökad komfort till linsanvändare som lider av just torrhet på grund av linser. 

Proclear toric ska användas från morgon till kväll, och sedan rengöras för användning dagen efter igen. Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Proclear
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -20.00 till +20.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.2
Material Omafilcon B
Vätskehalt 62%
Hanteringsfärgad Ja