Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Proclear toric

Proclear toric
CooperVision

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Proclear toric

Återfuktande månadslinser för dig med astigmatism
Proclear toric från Coopervision är månadslinser för dig med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt, både när man ser på nära och långt håll. Proclear toric har en optimalt inställd linsgeometri som håller linserna stabila. Detta korrigerar astigmatism på ett enkelt och smidigt sätt. Proclear toric innebär därför att du slipper använda glasögon och kan njuta av friheten som linser ger.

Håller ögonen naturligt återfuktade och hälsosamma
Proclear toric är designade för att hålla dina ögon återfuktade. Proclear toric har en lins speciellt utformad för att se till att dina ögon inte blir torra utan bevarar fukten i dina ögon. Proclear toric bygger med Coopervisions PC Technology™ till sig den naturliga fukt som finns i dina ögon. Fukten kan bevaras upp till 96% - hela dagen. Proclear gör att dina ögon blir mindre torra och du slipper därav de bieffekter som orsakas av torra ögon. Med återfuktade ögon minskar du även behovet av återfuktande droppar.

Bekväma och sköna - en hel månad
Proclear är med sina återfuktande egenskaper bekväma och sköna, i upp till en hel månad. Proclear är den enda lins som blivit godkänd av amerikanska FDA med påståendet att linserna ger ökad komfort till linsanvändare som lider av just torrhet på grund av linser. 

Proclear toric ska användas från morgon till kväll, och sedan rengöras för användning dagen efter igen. Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare CooperVision
Varumärke Proclear
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser
Styrkeomfång -8.00 till +6.00
Baskurva 8.8
Diameter 14.4
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Omafilcon B
Vätskehalt 62%
Hanteringsfärgad Ja