Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
PureVision 2 for Astigmatism

PureVision 2 for Astigmatism
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
PureVision 2 for Astigmatism

Dygnetrunt-/månadslinser för dig med astigmatism som inte vill kompromissa
PureVision 2 for astigmatism från Bausch & Lomb är dygnetrunt-/månadslinser för dig med astigmatism. Astigmatism gör att man inte ser tydligt, eller ser förvrängt både när man ser på nära och långt håll. PureVision 2 har en teknik som kallas för Auto Align Design som ser till att linserna håller sig stabila hela tiden du använder dem. På så sätt ser linserna till att du inte får de rubbningar som man kan få i synen när man besväras av astigmatism. Med PureVision 2 for Astigmatism slipper du därför använda glasögon och kan istället njuta av friheten som linser ger.

Håller ögonen hälsosamma och ger en skarpare syn
PureVision 2 for astigmatism prioriterar dina ögons hälsa utan att kompromissa med synkvalitén. Genom linsernas High Definition™ Optics ser dem till att du får en skarp och klar syn, även när du vistas i dunkla eller mörka miljöer. Samtidigt har PureVision 2 for astigmatism en ComfortMoist™-teknologi som ser till att ögonen återfuktas naturligt vid användning. PureVision 2 for astigmatism är även extremt tunna, med en avrundad kant, som gör att linserna är behagliga och samtidigt enkla att använda. Linserna har också en bra andning med bra syretillförsel till ögat, vilket gör att det både blir friskare och ser friskare ut. PureVision 2 for astigmatism är därför linsen för dig som inte vill kompromissa med kvalitén eller bekvämligheten och som också tänker på dina ögons hälsa i det långa loppet.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke PureVision
Produkttyp Månadslinser, Toriska / Astigmatiska linser, Dygnetruntlinser
Styrkeomfång -9.00 till +6.00
Baskurva 8.9
Diameter 14.5
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel 10° till 180° i steg om 10°
Material Balafilcon A (Silikon hydrogel)
Vätskehalt 36%
Hanteringsfärgad Ja