Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 for Presbyopia
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
PureVision 2 for Presbyopia

Progressiva dygnetrunt-/månadslinser för dig med presbyopi som inte vill kompromissa
PureVision 2 for Presbyopia från Bausch & Lomb är dygnetrunt-/månadslinser utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. PureVision 2 for Presbyopia gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd, genom en 3-Zone Progressive Design™. PureVision 2 for Presbyopia gör att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon.

Håller ögnen hälsosamma och ger en skarpare syn
PureVision 2 for Presbyopia prioriterar dina ögons hälsa utan att kompromissa med synkvalitén. Genom linsernas High Definition™ Optics ser dem till att du får en skarp och klar syn, även när du vistas i dunkla eller mörka miljöer. Samtidigt har PureVision 2 for Presbyopia en ComfortMoist™-teknologi som ser till att ögonen återfuktas naturligt vid användning. PureVision 2 for Presbyopia är även extremt tunna, med en avrundad kant, som gör att linserna är behagliga och samtidigt enkla att använda. Linserna har också en bra andning med bra syretillförsel till ögat, vilket gör att det både blir friskare och ser friskare ut. PureVision 2 for Presbyopia är linsen för dig som inte vill kompromissa med kvalitén, bekvämligheten och också tänker på dina ögons hälsa i det långa loppet.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke PureVision
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser, Dygnetruntlinser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.0
Extrastyrka Low: +0.75 till +1.50
High: +1.75 till +2.50
Material Balafilcon A (Silikon hydrogel)
Vätskehalt 36%
Hanteringsfärgad Ja