Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
PureVision Multifocal

PureVision Multifocal
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
PureVision Multifocal

Dygnetruntlinser för dig presbyopi
PureVision multifocal från Bausch & Lomb är dygnetruntlinser som är utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. PureVision multifocal gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd. PureVision multifocal gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Bekväma med klar syn - dygnet runt
PureVision multifocal ger dig en klarare syn, samtidigt som de kan användas dygnet runt, i upp till 30 dagar. PureVision multifocal består av ett material som heter AerGel. AerGel är ett silikonbaserat material som ser till att det kommer syre till ditt öga och ser till att protein- och lipidavlagningar minskar på linsen. PureVision multifocal är även rundade i kanterna, vilket gör att de blir behagligare att använda och känns naturligare på ögat. PureVision multifocal har även en speciell optik som ser till att du undviker sfärisk abberation, och att din syn får en klarare skärpa.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke PureVision
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser, Dygnetruntlinser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.6
Diameter 14.0
Extrastyrka Low: +0.75 till +1.50
High: +1.75 till +2.50
Material Balafilcon A (Silikon hydrogel)
Vätskehalt 36%
Hanteringsfärgad Ja