Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
SofLens Multifocal

SofLens Multifocal
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
SofLens Multifocal

Progressiva månadslinser för dig med presbyopi
SofLens Multifocal från Bausch & Lomb är månadslinser för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. SofLens Multifocal gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd,och gör att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Bekväma och enkla att använda
SofLens Multifocal är enkla att hantera och bekväma att använda. Linserna är enkla att hantera tack vare en enkel design på linserna. SofLens Multifocal är dessutom tillverkade i ett material som ger extra mycket komfort, samtidigt som dem har en unik patenterad design på linsernas kanter som ger än mer ökad komfort - hela dagen. SofLens Multifocal är månadslinser du använder under dagen, tar ur och rengör på kvällen och sedan använder igen nästa morgon.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke SofLens
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.5, 8.8
Diameter 14.5
Extrastyrka Low: +0.75 till +1.50
High: +1.75 till +2.50
Material Polymacon
Vätskehalt 38.6%
Hanteringsfärgad Ja