Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Ultra

Ultra
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Ultra

Återfuktande månadslinser som ser till att hålla dina ögon hälsosamma
Ultra från Bausch & Lomb är månadslinser som håller ögonen återfuktade och hälsosamma. Ultra består av en silikonhydrogel med en MoistureSeal™-teknologi som ser till att fukten i linsen behålls i upp till 16 timmar varje dag. Du kan därför använda linsen från morgon till kväll - och den kommer vara lika bekväm och återfuktad som när du satte i den. Ultra har även en unik utformning som ser till att syre enkelt och effektivt släpps igenom till dina ögon, vilket är viktigt för att ögonen ska hålla sig pigga och hälsosamma. Om du arbetar mycket framför datorer eller yrken där du sitter mycket framför olika typer av skärmar är det extra viktigt med återfuktande linser som ser till att ögonen håller sig hälsosamma. Ultra är den optimala månadslinsen för dig som jobbar i sådana miljöer, eller bara kräver ett par optimalt återfuktande linser.

En skarp syn
Ultra har en High Definition Optics teknologi som ser till att din syn blir extra skarp. High Definition Optics ser dessutom till att undvika att du ska bli bländad eller se suddigt, och är speciellt effektfull i dåligt belysta miljöer. Ultra är därför en lins som är utmärk att använda i olika typer av aktiviteter. Allt från att den återfuktar ögonen väl när du sitter framför datorn, till att den levererar skarp syn när du är i mörker.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

 

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke Ultra
Produkttyp Månadslinser
Styrkeomfång -12.00 till +6.00
Baskurva 8.5
Diameter 14.2
Material Samfilcon A
Vätskehalt 46%
Hanteringsfärgad Ja