Snabb leverans
Fri frakt över 650kr
Prisgaranti
Ultra for Presbyopia

Ultra for Presbyopia
Bausch & Lomb

Välj antal per box

 
Leveranstid {{stockStatus}} arbetsdagar
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Ultra for Presbyopia

Progressiva månadslinser som håller dina ögon hälsosamma
Ultra for Presbyopia från Bausch & Lomb är månadslinser speciellt utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll Ultra for Presbyopia for presbyopia gör att du kan få en korrekt syn på alla avstånd, genom en 3-Zone Progressive Design™. Ultra for Presbyopia gör därför att du ser föremål både på långt och nära avstånd, utan att behöva byta linser eller använda glasögon. På så sätt kan du läsa båda skyltar på längre avstånd och sedan surfa med mobilen, utan några problem.

Återfuktande linser som tar hand om dina ögon
Ultra for Presbyopia håller ögonen återfuktade och hälsosamma. Ultra består av en silikonhydrogel med en MoistureSeal™-teknologi som ser till att fukten i linsen behålls i upp till 16 timmar varje dag. Du kan därför använda linsen från morgon till kväll - och den kommer vara lika bekväm och återfuktad som när du satte i den. Ultra for Presbyopia har även en unik utformning som ser till att syre enkelt och effektivt släpps igenom till dina ögon, vilket är viktigt för att ögonen ska hålla sig pigga och hälsosamma. Om du arbetar mycket framför datorer eller yrken där du sitter mycket framför olika typer av skärmar är det extra viktigt med återfuktande linser som ser till att ögonen håller sig hälsosamma. Ultra for Presbyopia är den optimala månadslinsen för dig som jobbar i sådana miljöer, eller bara kräver ett par optimalt återfuktande linser.

En skarp syn
Ultra for Presbyopia har en High Definition Optics teknologi som ser till att din syn blir extra skarp. High Definition Optics ser dessutom till att undvika att du ska bli bländad eller se suddigt, och är speciellt effektfull i dåligt belysta miljöer. Ultra for Presbyopia är därför en lins som är utmärk att använda i olika typer av aktiviteter. Allt från att den återfuktar ögonen väl när du sitter framför datorn, till att den levererar skarp syn när du är i mörker.

Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Tillverkare Bausch & Lomb
Varumärke Ultra
Produkttyp Månadslinser, Multifokala / Progressiva linser
Styrkeomfång -10.00 till +6.00
Baskurva 8.5
Diameter 14.2
Extrastyrka Low: +0.75 till +1.50
High: +1.75 till +2.50
Material Samfilcon A
Vätskehalt 46%
Hanteringsfärgad Ja